FOTO Google testează o funcție pentru comenzi de mâncare direct din paginile de căutare

FOTO Google testează o funcție pentru comenzi de mâncare direct din paginile de căutare
scris 16 nov 2018

În curând, utilizatorii vor putea comanda mâncare de pe Google fără a părăsi paginile motorului de căutare.

Ca și alte facilități oferite de Google prin intermediul motorului său de căutare, comenzile de mâncare vor putea fi inițiate printr-o căutare “naturală”, după cuvinte cheie precum “comenzi restaurantul X” sau “pizza în apropiere”.

Dacă în urma căutării se returnează un restaurant sau o zonă suportată, Google va afișa butonul “Comandă Online” care va trece utilizatorul printr-un proces în urma căruia va comanda mâncare dorită.

În funcție de restaurant și felurile de mâncare disponibile, utilizatorul va avea la dispoziție toate opțiunile necesare privind personalizarea comenzii, inclusiv topping-urile și asezonările disponibile.

Motorola promite reduceri la smartphone-uri de până la 31% de Black Friday CITEȘTE ȘI Motorola promite reduceri la smartphone-uri de până la 31% de Black Friday

De asemenea, pentru livrare există posibilitatea comandării imediate sau programării acesteia pentru o anumită oră ori pentru ridicarea personală de la restaurant.

Indiferent de restaurantul sau felul de mâncare comandat, întregul proces are loc pe paginile Google, în cadrul unei interfețe consistente pe parcursul comenzii.

Noua opțiune pare să apară, sub formă de test, unui număr redus de utilizatori din Statele Unite, semn că aici va fi lansată la început.

Dincolo de testul restrâns pe care Google îl desfășoară, există deja o pagină de suport pe serverele companiei care explică utilizatorilor cum se poate comanda mâncare direct din motorul de căutare.

FOTO Google testează o funcție pentru comenzi de mâncare direct din paginile de căutare

viewscnt
Afla mai multe despre
google
comenzi
mancare