Lanțul Smyk, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii din Polonia, se extinde cu un nou magazin

Lanțul Smyk, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii din Polonia, se extinde cu un nou magazin
scris 16 sep 2020

Lanțul de magazine pentru copii Smyk, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii din Polonia, deschide un nou magazin pe piața locală, la Brăila, ajungând astfel la o rețea de 20 magazine în România.

SMYK All for kids a deschis în 2019 patru magazine, iar anul acesta alte trei magazine. Până la finalul anului 2020 își propune să deschidă încă două noi unități ajungând la o rețea de 22 magazine la nivel național.

Jumbo: Vânzări în scădere pe toate piețele la jumătatea anului, cu excepția României. Lansare întârziată la Craiova CITEȘTE ȘI Jumbo: Vânzări în scădere pe toate piețele la jumătatea anului, cu excepția României. Lansare întârziată la Craiova

„Ne dorim să fim cât mai aproape și mai prezenți în viețile părinților și copiilor din toată țara, drept urmare extindem rețeaua de magazine SMYK All For Kids și la Brăila, bifând astfel magazinul cu numărul 20 la nivel național. Păstrăm standardele de calitate pentru produsele noastre și adaptăm măsurile de siguranță și de igienă noului context pandemic”, a declarat managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stancu.

Rețeaua comercială a SMYK All kids operează 227 magazine proprii, dintre care 195 în Polonia, 20  în România și 12 în Ucraina. 

În România, SMYK All for Kids este prezent pe piața din România din anul 2009  acoperind astăzi cu cele 20 magazine 16 orașe: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall și Promenada Mall), Constanța - Vivo! Mall, Ploiești - AFI,  Galați - Shopping City, Timișoara - Shopping City, Deva - Shopping City  și  Oradea - Prima Shops, Bistrița – Retail Park B1, Satu Mare- Shopping City, Sibiu - Shopping City și Promenada Sibiu, Baia Mare- Value Centre, Piatra Neamț - Shopping City, Târgu Jiu - Shopping City, Târgu Mureș - Shopping City și Târgoviște - Dâmbovița Mall și Brăila – Brăila Mall. 

Compania a fost lansată în 1952, la Varșovia, iar ulterior s-a extins în Turcia, Rusia, Ucraina, urcând în paralel numărul de magazine în Polonia la 125 de unități. În 2008 a cumpărat rețeaua Spiele Max din Germania.

În 2016, lanțul a fost cumpărat de fondul de investiții Bridgepoint de la Empik Media & Fashion, grup de comercianți cu amănuntul din Varșovia, într-o tranzacție în valoare totală de 247 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
smyk
magazin