Lanțul Smyk, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii din Polonia, se extinde în România

Lanțul Smyk, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii din Polonia, se extinde în România
scris 2 nov 2017

Lanțul de magazine pentru copii Smyk, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte, jucării și accesorii pentru copii din Polonia, se extinde în România, urmând să deschidă un magazin în centrul comercial Prima Shops din Oradea.

Astăzi, brandul Smyk All for kids este prezent în centrele Vivo! Constanța, AFI Cotroceni București, ParkLake Shopping Center București MegaMall București, Promenada Mall București, AFI Ploiești, Shopping City Galați, Shopping CityTimișoara, Shopping City Deva.

Anul trecut, firma avut afaceri de 22,1 milioane lei și un profit net de circa 1 milion de lei.

FOTO Tranzacție: Fermele și fabricile companiei Avicola Crevedia, parte a grupului Agroli controlat de \ CITEȘTE ȘI FOTO Tranzacție: Fermele și fabricile companiei Avicola Crevedia, parte a grupului Agroli controlat de "Regele Puiului", au fost preluate de compania agricolă Vitall

Compania a fost lansată în 1952, la Varșovia, iar ulterior s-a extins în Turcia, Rusia, Ucraina, urcând în paralel numărul de magazine în Polonia la 125 de unități.

În 2008 a cumpărat rețeaua Spiele Max din Germania.

Anul trecut, lanțul a fost cumpărat de fondul de investiții Bridgepoint de la Empik Media & Fashion, grup de comercianți cu amănuntul din Varșovia, într-o tranzacție în valoare totală de 247 de milioane de euro.

La nivel global, retailerul are încasări anuale de circa 350 milioane euro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
smyk
jucarii
magazin
retail