Lidl deschide un nou magazin în Timișoara, echipat cu o stație de încărcare pentru mașini electrice

Lidl deschide un nou magazin în Timișoara, echipat cu o stație de încărcare pentru mașini electrice
scris 7 dec 2017

Retailerul german Lidl a deschis un nou magazin în Timișoara, cel de-al șaselea din oraș. Noul magazin va fi echipat cu o stație de încărcare pentru automobile electrice, disponibilă pentru clienții săi.

Odată cu deschiderea magazinului din Timișoara vor fi create aproximativ 30 de noi locuri de muncă.

Pegas intră în Râmnicu Vâlcea CITEȘTE ȘI Pegas intră în Râmnicu Vâlcea

Retailerul a intrat pe piața locală în 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus. Retailerul este parte a grupului german Schwarz, care mai deține în România rețeaua de hipermarketuri Kaufland, liderul pieței locale de retail.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene și având peste 140 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine.

Cu mai mult de 215.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
lidl
timisoara