Mall-ul Liberty Center atrage noi chiriași și ajunge la peste 70% grad de ocupare

Mall-ul Liberty Center atrage noi chiriași și ajunge la peste 70% grad de ocupare
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mai 2017

Gradul de ocupare a centrului comercial Liberty Center a crescut la peste 70% în ultimele 6 luni, după atragerea unor chiriași noi pentru 18% din suprafața mall-ului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

JLL România, compania de consultanță imobiliară care administrează din noiembrie 2016 centrul comerial, estimează că Liberty Center va fi ocupat în proporție de peste 80% până la finalul anului.

Magazinul multibrand KVL By Kenvelo, Lee Cooper și Timeout, cu o suprafață de 284 metri pătrați, este cea mai recentă deschidere din centrul comercial, reprezentând o relocare strategică a două magazine situate în mall. Retailerul de îmbrăcăminte Colin’s a deschis un magazin cu o suprafață de 200 metri pătrați, iar Casa Convenienza by Casa Magica va deschide un magazin de mobilă și accesorii produse în Italia, pe o suprafață de 1.380 metri pătrați.

Două noi magazine, fiecare având o suprafață de 200 metri pătrați, respectiv brandul românesc de îmbrăcăminte femei Format Lady și Raimond, multibrand de încălțăminte din piele, completează oferta de fashion a centrului comercial.

Etajul 1 va fi treptat repoziționat ca o zonă în principal de servicii, în următoarea perioadă fiind programate trei noi deschideri, pe o suprafață totală de 543 metri pătrați, respectiv o sală dedicată sporturilor de contact, un magazin Adidas Arte Martiale și Box, prin distribuitorul Masibo Sport, un showroom și o școală dedicate DJ-ilor, cu un studio de producție muzicală sub brandul DJ High Way.

FOTO OLX Group și-a mărit echipa cu 40% față de anul trecut și s-a mutat în America House CITEȘTE ȘI FOTO OLX Group și-a mărit echipa cu 40% față de anul trecut și s-a mutat în America House

Tot la primul etaj se va deschide la jumătatea lunii iunie un salon de înfrumusețare.

Etajul al doilea aduce de asemenea noutăți odată cu deschiderea cafenelei Happy Cinema în interiorul căreia se vor desfășura diverse evenimente, precum concerte, lansări de carte etc.

Noile deschideri, dar și repoziționarea și regândirea mixului de chiriași au dus la creșterea traficului cu 13% în primul trimestru, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Centrul comercial, cu o suprafață de 25.700 metri pătrați, are peste 60 chiriași din domeniul fashion, food și entertainment.

Trei companii germane din retail caută 120 de elevi români pentru a-i pregăti în domeniul comerțului CITEȘTE ȘI Trei companii germane din retail caută 120 de elevi români pentru a-i pregăti în domeniul comerțului

JLL mai are în administrare proprietăți imobiliare totalizând aproape 200.000 metri pătrați, respectiv complexul de afaceri Swan Office & Technology Park, parcul comercial Colosseum din cartierul bucurestean Chitila, precum și nouă proprietăți industriale.

JLL este o firmă specializată în servicii profesionale și de management al investițiilor, dedicate domeniului imobiliar. Înregistrând venituri anuale globale de 5,4 miliarde dolari SUA, JLL activează în 230 de sucursale în 80 de țări și înglobează circa 60.000 de angajați în întreaga lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
liberty center
mall
jll romania