McDonald's a închis câteva restaurante în Venezuela, țară afectată de o criză economică

McDonald's a închis câteva restaurante în Venezuela, țară afectată de o criză economică
scris 3 sep 2018

Lanțul american de fast-food McDonald's a închis "un număr redus" de restaurante în Venezuela, ca parte a politicii de adaptare la piață pe care o derulează în prezent, a anunțat compania Arcos Dorados, care deține marca în America Latină și Caraibe, relatează agenția EFE.

Informația vine într-un moment în care, pe rețelele sociale, se semnalează că în Venezuela, țară afectată de o gravă criză economică, au fost închise șapte restaurante ale lanțului, în Caracas și în alte localități, scrie Agerpres.

FOTO Retailerul grec de jucării și decorațiuni Jumbo a cumpărat în România un mall CITEȘTE ȘI FOTO Retailerul grec de jucării și decorațiuni Jumbo a cumpărat în România un mall

Totuși, compania precizează că nu sunt închise francizele și că funcționează "peste 120 de restaurante pe teritoriul național".

Venezuela trece printr-o gravă criză economică, tradusă prin hiperinflație, lipsă de medicamente, alimente și probleme ale serviciilor publice.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 72 de restaurante în 21 de orașe. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajați și primește zilnic peste 200.000 clienți.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mcdonald's
fast food