Mega Image a ajuns la 500 de supermarketuri și magazine de proximitate

Mega Image a ajuns la 500 de supermarketuri și magazine de proximitate
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 3 nov 2016

Retailerul Mega Image, parte a grupului olandezo-belgian Ahold- Delhaize, a ajuns astăzi la o rețea de 500 de supermarketuri și magazine de proximitate, majoritatea situate în București și Ilfov.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Cele 500 de magazine reprezintă un moment de referință în dezvoltarea companiei noastre, în această continuă expansiune care ne-a transformat într-o echipă solidă și competitivă și ne-a poziționat în topul retailului modern. Este ceea ce ne confirmă cel mai bine în acest moment drept cel mai mare lanț de supermarketuri din România”, a declarat Vassilis Stavrou, General Manager al Mega Image România.

Din cele 500 de unități, 220 sunt supermarketuri Mega Image, 271 magazine de proximitate Shop&Go și două Gusturi Românești. 

Rețeaua Mega Image este concentrată în București și Ilfov, unde sunt localizate 90% din magazine. De altfel, compania a susținut întotdeauna că principala piață a Mega Image este Bucureștiul.

Celalte piețe ale retailerului sunt Brașov, Prahova, Constanța, Giurgiu, Dâmbovița și Ialomița, iar de anul viitor Clujul.

Anul trecut, retailerul a raportat o rată de creștere a cifrei de afaceri de 26,6%, la 3,56 miliarde lei (801 milioane euro), și aproape și-a dublat profitul net, la 102 milioane lei (23 milioane euro).

Fondat în 1995, Mega Image operează sub mărcile Mega Image, Mega Image - Concept Store, Shop&Go și Gusturi Romanești.

În august, retailerul olandez Ahold și cel belgian Delhaize au anunțat finalizarea fuziunii celor două grupuri, rezultând al patrulea mare grup de retail din Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
rețea
extindere