Mega Image a deschis cel de-al 5-lea concept store și a ajuns la 600 de magazine în România

Mega Image a deschis cel de-al 5-lea concept store și a ajuns la 600 de magazine în România
scris 9 feb 2018

Retailerul Mega Image a deschis un Concept Store situat chiar în centrul Bucureștiului, în clădirea fostelor garaje Cobălcescu, rețeaua națională ajungând la 600 de unități.

Mega Image Cobălcescu este cel de-al 5-lea concept store al retailerului după Concept Store Piața Sudului, Cocept Store Piața Gemeni, Concept Store Barbu Văcărescu și Concept Store Băneasa.

O afacere de familie din România, dată exemplu de Facebook ca o sursă bună de venit: Au pornit în Suedia, ea cosea haine în sufragerie și le vindea CITEȘTE ȘI O afacere de familie din România, dată exemplu de Facebook ca o sursă bună de venit: Au pornit în Suedia, ea cosea haine în sufragerie și le vindea

În noul magazin Mega Image aduce pentru prima oară în România pizzeria Pane&Pomodoro, care va fucționa în incinta noului concept store.

Clădirea în care se află noul Concept Store Cobălcescu a fost construită în perioada 1928 – 1935, proiectată de arhitectul Arghir Culina, având funcția de garaj cu atelier auto, denumită în acea perioada Garajul „Mihăescu”. Pe parcursul anilor, clădirea a suferit mai multe modificări și reconstrucții. În prezent, clădirea este structurată pe patru niveluri (parter și trei etaje) cu o suprafață desfășurată de aproape 6.000 metri pătrați.

Fondat în anul 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România, cu o rețea ce cuprinde în prezent 600 magazine în București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

 Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internațional ce operează în prezent pe trei continente.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mega image
magazine
garajele cobalcescu
concept store
pizza