Minicheesburgeri retrași de la vânzare din magazine Carrefour

Minicheesburgeri retrași de la vânzare din magazine Carrefour
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 nov 2020

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) anunță retragerea de la vânzare a unor minicheesburgeri vânduți în magazine Carrefour, motivul fiind acela că semințele de susan utilizate ar putea conține peste limitele admise oxid de etilenă, produs care, consumat pe termen lung, poate genera probleme de sănătate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Start Black Friday! Care sunt produsele SensoDays de 5 stele la preț de 3 stele CITEȘTE ȘI Start Black Friday! Care sunt produsele SensoDays de 5 stele la preț de 3 stele

”Vă informăm că societatea BRETZEL BURGARD, a inițiat retragerea de la comercializare a produsului MINI CHEESBURGERS 155G CARREFOUR, ca urmare a unei alerte europene privind prezența peste limitele admise legal a contaminantului oxid de etilenă în anumite loturi de semințe de susan, folosite ca ingredient la fabricarea produsului.

Transformările orașului: Noua tinerețe a fabricilor vechi sau cum devin acestea spații urbane moderne CITEȘTE ȘI Transformările orașului: Noua tinerețe a fabricilor vechi sau cum devin acestea spații urbane moderne

CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piață și recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos: Datele de identificare ale produsului sunt: Denumire produs: MINI CHEESBURGERS 155G CARREFOUR Cod EAN: 3560070953837 Loturi/DLC: 101600128 - 08/06/2021”, transmite ANSVSA.

CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

Potrivit instituției, oxidul de etilenă poate prezenta un risc potențial pentru sănătate în caz de consum repetat, pe termen lung, scrie News.ro.

”Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, precizează ANSVSA, care prezintă lista magazinelor în care acest produs a fost comercializat.

viewscnt
Afla mai multe despre
carrefour
minicheesburgeri