NEPI Rockcastle a investit 3,2 milioane euro în reamenajarea zonei Food Court din Mega Mall

NEPI Rockcastle a investit 3,2 milioane euro în reamenajarea zonei Food Court din Mega Mall
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 nov 2019

NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor imobiliar din România după valoarea activelor, a finalizat lucrările de reamenajare a zonei Food Court din Mega Mall București, investiție de 3,2 de milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Centrul acoperă în total 220.000 metri pătrați si face parte din portofoliul NEPI Rockastle. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 76.000 de metri pătrați, dispuși pe 5 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine.

CONFIRMARE Firma de curierat Sameday, parte a grupului eMAG, se mută din parcul logistic P3 Bucharest într-un depozit nou dezvoltat de Iulian Stanciu. Nu va mai plăti taxe și impozite CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Firma de curierat Sameday, parte a grupului eMAG, se mută din parcul logistic P3 Bucharest într-un depozit nou dezvoltat de Iulian Stanciu. Nu va mai plăti taxe și impozite

Portofoliul NEPI din România mai cuprinde Promenada Mall, City Park Constanta, Shopping City Timișoara, Iris Titan Shopping Center Bucuresti, Brăila Mall, Shopping City Deva, Shopping City Galați, Vulcan Value Centre Bucuresti, Pitesti Retail Park, Shopping City Targu Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Satu Mare, galerii comerciale și Floreasca Business Park, The Lake View, City Business Centre (Timișoara), The Office (Cluj) și proprietățile pe segmentul de logistică Râșnov Industrial Facility și Otopeni Warehouse.

viewscnt
Afla mai multe despre
nepi rockcastle
mega mall