Noriel a deschis un magazin de jucării MegaStore în Iulius Mall Suceava

Noriel a deschis un magazin de jucării MegaStore în Iulius Mall Suceava
scris 4 apr 2017

Retailerul de jucării Noriel a deschis un magazin MegaStore în Iulius Mall Suceava. Pe lângă jucării, conceptul MegaStore implementat de retailer propune și articole de îmbrăcăminte și produse și accesorii de puericultură.

Până în 2020, retailerul vrea să-și dubleze numărul de magazine și să ajungă la 100 de unități, ceea ce ar putea duce la o triplare a cifrei de afaceri, spre valoarea de 90 milioane euro, potrivit estimărilor companiei.

Compania Noriel a fost fondată în 1995 de familia Constantinescu ca importator și distribuitor de jucării și de jocuri, iar în 1999, compania a creat “Toys and Games”, propria divizie de producție de jocuri de carton si puzzle-uri.

JYSK deschide un magazin în Alexandria, al 42-lea din România CITEȘTE ȘI JYSK deschide un magazin în Alexandria, al 42-lea din România

În 2016 compania și-a schimbat proprietarii fiind preluată de Enterprise Investors, una dintre cele mai mari firme de private equity din Europa Centrală și de Est. În România, Enterprise Investors are o prezență constantă din anul 2000, iar în prezent are în portofoliu firma de construcții Macon Deva și rețeaua de supermarketuri Profi.

viewscnt
Afla mai multe despre
noriel megastore
iulius mall suceava