Nutricia România operează schimbări în echipa de top management

Nutricia România operează schimbări în echipa de top management

Robert Jasinski

scris 11 mar 2020

Nutricia România, compania de nutriție specializată a Danone, anunță că Robert Jasinski este noul Country Manager, în timp ce Francisc Kiss, fostul Country Manager, a fost promovat în funcția de Global Category and Channel Development Director, la sediul Danone din Amsterdam, Olanda.

Robert Jasinski are o experiență de 15 ani în industria FMCG (Fast Mover Consumer Goods - Bunuri de Larg Consum). Robert Jasinski  s-a alăturat echipei Nutricia din Polonia în anul 2011 și a gestionat mai multe proiecte în cadrul companiei. Cea mai recentă funcție a sa a fost de National Sales Manager Modern Trade pentru Nutricia Polonia, fiind responsabil cu dezvoltarea și execuția strategiei de vânzări.

FOTO Atenționare - Continuă valul de campanii de tip scam. Atacatorii se folosesc acum de imaginea Ikea și Kaufland CITEȘTE ȘI FOTO Atenționare - Continuă valul de campanii de tip scam. Atacatorii se folosesc acum de imaginea Ikea și Kaufland

Francisc Kiss și-a început cariera la Nutricia România în 2009, în funcția de Trade Marketing Manager, ocupând ulterior diferite poziții, inclusiv cea de Sales Director. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
nutricia
danone