Nutricia România operează schimbări în echipa de top management

Nutricia România operează schimbări în echipa de top management

Robert Jasinski

Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mar 2020

Nutricia România, compania de nutriție specializată a Danone, anunță că Robert Jasinski este noul Country Manager, în timp ce Francisc Kiss, fostul Country Manager, a fost promovat în funcția de Global Category and Channel Development Director, la sediul Danone din Amsterdam, Olanda.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Robert Jasinski are o experiență de 15 ani în industria FMCG (Fast Mover Consumer Goods - Bunuri de Larg Consum). Robert Jasinski  s-a alăturat echipei Nutricia din Polonia în anul 2011 și a gestionat mai multe proiecte în cadrul companiei. Cea mai recentă funcție a sa a fost de National Sales Manager Modern Trade pentru Nutricia Polonia, fiind responsabil cu dezvoltarea și execuția strategiei de vânzări.

FOTO Atenționare - Continuă valul de campanii de tip scam. Atacatorii se folosesc acum de imaginea Ikea și Kaufland CITEȘTE ȘI FOTO Atenționare - Continuă valul de campanii de tip scam. Atacatorii se folosesc acum de imaginea Ikea și Kaufland

Francisc Kiss și-a început cariera la Nutricia România în 2009, în funcția de Trade Marketing Manager, ocupând ulterior diferite poziții, inclusiv cea de Sales Director. 

viewscnt
Afla mai multe despre
nutricia
danone