O româncă va coordona operațiunile Coca-Cola din Europa Centrală

O româncă va coordona operațiunile Coca-Cola din Europa Centrală

Nicoleta Eftimiu

Profit.ro
Profit.ro
scris 13 sep 2019

Nicoleta Eftimiu a fost numită la conducerea operațiunilor Coca-Cola din Europa Centrală, activitatea companiei în România urmând să fie coordonată din această toamnă de Paris Nikolopoulos, noul Franchise Country Manager.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Din poziția de Franchise Director Central Europe, Nicoleta Eftimiu va coordona, începând cu această toamnă, activitățile companiei desfășurate la nivelul celor 6 țări din regiune: Elveția, Austria, Liechtenstein, Cehia, Slovacia și Ungaria, continuând strategia de dezvoltare a companiei. Promovarea Nicoletei Eftimiu vine ca urmare a rezultatelor obținute după doi ani și nouă luni la conducerea operațiunilor locale, fiind de altfel prima femeie care a ocupat poziția de Country Manager Coca-Cola România.

Grupul Carrefour extinde rețeaua Supeco în România CITEȘTE ȘI Grupul Carrefour extinde rețeaua Supeco în România

Mandatul din România va fi preluat de Paris Nikolopoulos, care a ocupat anterior poziția de Franchise Country Manager pentru Coca-Cola Elveția.

În perioada 2004-2013, el a activat în cadrul Coca-Cola HBC Elveția, ultima poziție deținută in cadrul organizației fiind cea de Chief Financial Officer. În 2013 s-a alăturat Companiei Coca-Cola, divizia Central Europe, în calitate de Commercial Finance Director, iar în martie 2016 și-a extins responsabilitățile, fiind promovat în funcția de Franchise Country Manager Elveția.

În România, ca în toate țările în care își desfășoară activitatea, Coca-Cola deține și funcționează pe baza unui sistem propriu, incluzând toate verigile necesare producerii și distribuției produselor către consumatori. Pe plan local, Sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) și partenerul său, Coca-Cola HBC România, care îmbuteliază și distribuie produsele Coca-Cola sub licența The Coca-Cola Company în România. 

viewscnt
Afla mai multe despre
coca-cola
nicoleta eftimiu