Oportunități de afaceri pe piața americană pentru producătorii români de mobilă

Oportunități de afaceri pe piața americană pentru producătorii români de mobilă
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mai 2019

Producătorii români de mobilă vor avea ocazia să își consolideze poziția pe piață și relațiile cu partenerii din Statele Unite prin participarea, pentru al doilea an consecutiv, la International Contemporary Furniture Fair New York - ICFF, platforma americană pentru design global.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Firmele românești vor expune produsele proprii, în perioada 19 - 22 mai 2019, alături de peste 900 de companii din 72 de țări din întreaga lume. Circa 38.000 de vizitatori profesioniști sunt așteptați la eveniment, în creștere cu peste 20% față de anul trecut.

CONFIRMARE Producător chinez de aparate de iluminat, principal furnizor Ikea, a venit în România transformând primul mall intrat în faliment într-o fabrică CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Producător chinez de aparate de iluminat, principal furnizor Ikea, a venit în România transformând primul mall intrat în faliment într-o fabrică

Printre aceștia, și-au confirmat prezența peste 100 de firme de arhitectură și de design interior, segmentul de top al dezvoltatorilor comerciali și hotelieri din America de Nord, precum și cele mai bune nume din zona de retail de lux și boutique.

Anul trecut, participarea la târg le-a adus producătorilor români contracte încheiate și în negociere de aproape 1 milion de dolari. Companiile românești au fost vizitate, la ediția din 2018, de 1.210 firme din SUA, dar și din Canada, Marea Britanie, Brazilia, Ecuador.

La ediția din acest an, în pavilionul național al României vor expune, pe o suprafață de 297 metri pătrați, Carel Woodworks, Creative Concept, Global Art Production, Graphtec Design, Maer Import Export, Materia Studio, Montana Câmpeni, Pure Home Collections, Simex și Sculptura Secuiască.

viewscnt
Afla mai multe despre
mobila
sua