Praktiker România anunță vânzări în creștere cu peste 3% în 2016 față de anul precedent, în contextul scăderii pieței construcțiilor. Compania are 400 de locuri de muncă disponibile

Praktiker România anunță vânzări în creștere cu peste 3% în 2016 față de anul precedent, în contextul scăderii pieței construcțiilor. Compania are 400 de locuri de muncă disponibile
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2017

Praktiker România anunță o creștere a vânzărilor în anul 2016 cu peste 3% în plus față de anul 2015, în contextul unei scăderi de 4,8% a pieței construcțiilor, în aceeași perioadă, a anunțat miercuri compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Pentru Praktiker România, 2016 a fost un an favorabil, al consolidării financiare, atât datorită creșterii vânzărilor, cât și menținerii rezultatelor operaționale la un nivel similar cu cel din 2015, în ciuda majorării nivelului chiriilor. În plus, tot în 2016 am luat și decizia de a le crește salariile și beneficiile angajaților noștri. Nu doar pentru a ne alinia trendului pieței, ci și pentru a-i menține aproape de companie, pentru că reprezintă pentru noi o resursă valoroasă. Ne-am menținut creșterea și trendul ascendent de la preluarea din 2014 și ne dorim ca evoluția să continue și anul acesta, cu atât mai mult cu cât există premise ale revenirii pe profit”, a declarat Omer Susli, proprietar Praktiker România.

Afacerile companiei Praktiker România s-au ridicat anul trecut la 137 milioane de euro, la un nivel similar anului 2015.

EXCLUSIV Impozitul pe venit nu va mai fi reținut la sursă pentru angajați, profesii independente, deponenți și jocuri de noroc. Obligația rămâne valabilă la vânzarea imobilelor CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Impozitul pe venit nu va mai fi reținut la sursă pentru angajați, profesii independente, deponenți și jocuri de noroc. Obligația rămâne valabilă la vânzarea imobilelor

În prezent, Praktiker are 1.700 de angajați în cele 23 de orașe unde există unități de vânzare și o ofertă de 400 de locuri de muncă disponibile.

Un alt factor important de creștere este și magazinul online, care se apropie de nivelul vânzărilor unui magazin Praktiker offline. Oferta online include peste 20.000 de produse livrabile la nivel național.

Praktiker are 27 de magazine în 23 de orașe din țară. Oferta cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: decorațiuni pentru interior și exterior, produse de grădinărit și materiale de amenajări, produse sanitare, mobilă, electronice și electrocasnice.

viewscnt
Afla mai multe despre
praktiker romania
omer susli