Producătorul de aspiratoare Dyson anunță concedieri

Producătorul de aspiratoare Dyson anunță concedieri
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iul 2024

Producătorul de aspiratoare Dyson urmează să reducă aproximativ 1.000 de locuri de muncă în Marea Britanie, unde în prezent are 3.500 de angajați, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Compania, cunoscută pentru uscătoarele de păr inovatoare, aparatele de aer condiționat și multe altele, a spus că revizuirea afacerii sale are loc în timp ce se confruntă cu ”piețe globale din ce în ce mai feroce și competitive”, scrie News.ro.

eMag a numit un nou director la Freshful CITEȘTE ȘI eMag a numit un nou director la Freshful

”Am crescut rapid și, ca toate companiile, ne revizuim din când în când structurile globale pentru a ne asigura că suntem pregătiți pentru viitor. Ca atare, propunem modificări ale organizației noastre, care pot duce la concedieri”, a declarat CEO-ul Dyson, Hanno Kirner, într-o declarație trimisă prin e-mail la CNBC.

”Dyson operează pe piețe globale din ce în ce mai acerbe și competitive, în care ritmul inovației și schimbării nu face decât să accelereze. Știm că trebuie să fim întotdeauna antreprenori și agile – principii care nu sunt noi pentru Dyson.”

Compania a spus că oamenii ale căror locuri de muncă sunt în pericol vor fi sprijiniți prin acest proces. Nu este clar dacă locurile de muncă globale vor fi afectate în această etapă.

Este așteptat ca Regatul Unit să rămână un centru cheie de cercetare și dezvoltare pentru Dyson, care are un Institut de Inginerie și Tehnologie în Malmesbury, Anglia.

Analiza afacerilor companiei a început înainte de alegerile generale din Marea Britanie anunțate în mai de fostul prim-ministru Rishi Sunak.

Partidul Laburist de opoziție a câștigat o victorie zdrobitoare în alegeri, detronând conservatorii după 14 ani.

James Dyson, fondatorul și inginer-șef al firmei de inginerie, a fost un critic vocal al lui Sunak, reproșându-i angajamentele de a face din Marea Britanie ”o superputere științifică” într-o scrisoare către The Times of London.

viewscnt
Afla mai multe despre
aspiratoare
dyson
concedieri