Producătorul de băuturi alcoolice Diageo a inagurat un depozit lângă Timișoara, de unde va asigura distribuția în 12 țări

Producătorul de băuturi alcoolice Diageo a inagurat un depozit lângă Timișoara, de unde va asigura distribuția în 12 țări
scris 15 sep 2021

Diageo, unul dintre liderii globali de pe piața băuturilor alcoolice, a inaugurat un depozit în Dudeștii Noi, județul Timiș.

Planurile din e-commerce-ul românesc, noile reguli pregătite de autorități în domeniu și cum pot fi atrași mai mulți clienți sunt doar o parte dintre temele care vor fi prezentate la Videoconferința Profit E-commerce, organizată cu sprijinul Philip Morris România, ING, Altex și Telekom România și programată pentru 30 septembrie. Videoconferința va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV, detalii fiind disponibile AICI

Noul depozit va deservi 12 piețe - Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Croația, Ungaria, Macedonia de Nord, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Moldova, Cehia, România și Slovacia, ceea ce îl face unul dintre cele mai mari depozite Diageo din Uniunea Europeană și cel mai mare din regiune.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

Diageo a intrat pe piața din România în anul 2007 și își desfășoară activitatea prin intermediul distribuitorului său exclusiv, P.P. Distributors România SRL.

Anual, aproximativ 12,6 milioane de litri și peste 20 milioane de sticle de produse Diageo vor fi trimise către și din noul depozit.  

Diageo are un portofoliu de băuturi ce cuprinde branduri precum whisky-urile Johnnie Walker, Crown Royal, J&B, Buchanan's și Windsor, vodca Smirnoff, Cîroc și Ketel One, dar și Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray și Guinness.

Produsele Diageo se vând în peste 180 de țări. Compania este listată atât la Bursa din Londra (DGE), cât și la Bursa din New York (DEO). 

viewscnt
Afla mai multe despre
diageo
depozit
johnnie walker
crown royal
j&b