Producătorul de cosmetice Farmec deschide un nou magazin

Producătorul de cosmetice Farmec deschide un nou magazin
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 oct 2020

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, continuă investițiile în rețeaua națională de magazine proprii și deschide un nou magazin de brand, în AFI Brașov.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, rețeaua de magazine ajunge la un număr total de 30 unități naționale.

Circulația tramvaielor 41 - suspendată timp de cinci zile. Se introduce linia navetă de autobuze 641 CITEȘTE ȘI Circulația tramvaielor 41 - suspendată timp de cinci zile. Se introduce linia navetă de autobuze 641

Prima unitate Farmec din Brașov a fost inaugurată în septembrie 2016 și este un magazin de tip stradal, situat central, în Piața Sfatului, nr. 11.

În octombrie, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara, 22 magazine Gerovital care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș și Râmnicu Vâlcea. 

viewscnt
Afla mai multe despre
farmec
magazin