Producătorul național Fox, pe piața locală de 25 de ani, și-a redus profitul după ce atinsese cea mai mare valoare din ultimii 7 ani

Producătorul național Fox, pe piața locală de 25 de ani, și-a redus profitul după ce atinsese cea mai mare valoare din ultimii 7 ani
Ana Iliescu
Ana Iliescu
scris 18 sep 2017

Producătorul de mezeluri Fox, care activează pe piața locală de 25 de ani și este controlat de familia Vulpe și Marinică Lucian, a încheiat anul trecut cu un profit net de peste 27 milioane de lei, în scădere cu 3% față de anul trecut, când a atins cea mai ridicată valoare din ultimii șapte ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Afacerile companiei au totalizat anul trecut aproape 283 milioane de lei, în creștere cu 12,5% față de 2015, când au fost de peste 251 milioane de lei.

Fox a înregistrat anul trecut un profit net cu 3% mai mic față de 2015, când a avut cel mai ridicat profit net din ultimii șapte ani, în valoare de 28 milioane de lei, de peste 4 ori mai mare față de anul precedent. În 2014, compania a raportat o cifră de afaceri de 230 milioane de lei și un câștig net de 6,9 milioane de lei.

Topul celor mai valoroase branduri globale din industria alimentară în 2017 CITEȘTE ȘI Topul celor mai valoroase branduri globale din industria alimentară în 2017

Anul trecut, compania avea 427 de angajați.

Fox, înființat în 1992 în București, este una din cele mai mari companii din industria de procesare a cărnii din România.

Compania distribuie mezeluri în peste 10.000 de magazine din întreaga țară și exportă produse în Europa, în țări precum Italia, Franța, Spania, Germania și Marea Britanie.

viewscnt
Afla mai multe despre
fox
mezeluri
magazine
afaceri
retail