Pull&Bear, Stradivarius și Bershka, cele mai noi magazine de fashion din Brăila Mall

Pull&Bear, Stradivarius și Bershka, cele mai noi magazine de fashion din Brăila Mall
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 21 oct 2016

Brandurile de fashion Stradivarius, Pull&Bear și Bershka, parte a grupului spaniol Inditex, care deține și Zara, au deschis magazine în centrul comercial Brăila Mall, deținut de compania de investiții imobiliare New Europe Property Investments (NEPI).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Cele trei branduri vor ocupa o suprafață de peste 2.000 metri pătrați.

La începutul anului 2016, NEPI a început lucrările la extinderea și modernizarea Brăila Mall.

În ultimele luni, o serie de alte branduri, printre care se numără și Profihairshop, Coccodrillo sau Sensiblu, și-au inaugurat propriile spații în Brăila Mall. Cel mai recent, LC Waikiki și-a deschis porțile pentru vizitatorii celui mai mare centru comercial din regiune. Structura mixtă de chiriași a acestuia include și alte nume mari precum H&M, Deichmann, C&A, Musette, Poema, CCC, New Yorker, Hervis sau Benvenuti.

”Shopping City Brăila are o importanță strategică în portofoliul NEPI  (...) Ne bucurăm să anunțăm deschiderea celor 3 noi magazine INDITEX, foarte apreciate la nivel international” a declarat Iuliu Bartha, Asset Manager în cadrul NEPI.

Modernizarea Brăila Mall a început cu recondiționarea galeriei Carrefour și a continuat cu extinderea zonei de restaurante și divertisment.

La finalizarea lucrărilor de extindere și modernizare Brăila Mall, programată pentru sfârșitul acestui an, centrul comercial va avea o suprafață totală de 56.907 mp închiriabili.

viewscnt
Afla mai multe despre
pull&bear
stradivarius
bershka
brăila mall