Retailerul de articole sportive Decathlon investește 650.000 euro în primul magazin din Piatra Neamț

Retailerul de articole sportive Decathlon investește 650.000 euro în primul magazin din Piatra Neamț
scris 14 dec 2017

Retailerul de articole sportive Decathlon a inaugurat primul magazin din Piatra Neamț, investiție de 650.000 euro, ajungând acum la 22 de spații comerciale la nivel național.

Magazinul, cu o suprafață de aproape 800 metri pătrați, are în ofertă peste 5.000 de articole și echipamente destinate practicării a peste 50 de sporturi.

De la începutul anului, retailerul sportiv a deschis patru noi spații: trei magazine la Botoșani, Buzău și Piatra Neamț, sediul logistic din Ștefănești ce va deservi 3 țări europene și a extins spațiul din centrul comercial Pallady din Capitală.

Retailerul sârb de articole sportive Sport Vision intră în cel mai nou mall din România CITEȘTE ȘI Retailerul sârb de articole sportive Sport Vision intră în cel mai nou mall din România

Compania Decathlon a intrat în România în 2009, când a deschis magazinul din cartierul Militari din București.

Decathlon este deținut de familia franceză Mulliez, care mai controlează hipermarketurile Auchan și rețeaua de bricolaj Leroy Merlin.

În primii doi ani, afacerile Decathlon s-au dublat pe piața din România, iar apoi au avut o creștere constantă între 20 și 40%. Afacerile Decathlon în România au ajuns în 2015 la circa 500 milioane lei, iar anul trecut au totalizat 613,2 milioane lei, profitul net fiind dublat de la 14,8 milioane lei la 31,5 milioane lei.

Compania avea anul trecut 698 de angajați în România.

Decathlon este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața mondială a echipamentelor sportive.

viewscnt
Afla mai multe despre
decathlon
articole sportive