Retailerul de modă Hugo Boss părăsește Rusia, după ce a ajuns la un acord de vânzare

Retailerul de modă Hugo Boss părăsește Rusia, după ce a ajuns la un acord de vânzare
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 apr 2024

Retailerul de modă Hugo Boss își încheie prezența în Rusia după ce a ajuns la un acord de vânzare a activității sale din această țară către partenerul Stockmann – la doi ani de la suspendarea operațiunilor în această țară, relatează Sky News.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Ca urmare a acordului, Hugo Boss nu va mai fi prezent în Rusia cu propria sa entitate juridică”, a declarat compania într-un comunicat.

CONFIRMARE Proprietarul Mega Image lansează în România un hub tech CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Proprietarul Mega Image lansează în România un hub tech

Alături de mulți alți retaileri, Hugo Boss și-a întrerupt activitatea în Rusia la scurt timp după invazia Ucrainei de către această țară în 2022, arată G4Media.ro.

Agenția de știri Interfax a relatat că comisia guvernamentală rusă pentru vânzarea de active străine a aprobat tranzacția, citându-l pe ministrul adjunct al industriei și comerțului, Viktor Evtukhov, una dintre condiții fiind ca toate locurile de muncă să fie păstrate.

Hugo Boss nu a dezvăluit termenii financiari ai tranzacției, dar Rusia cere companiilor străine să vândă activele cu reduceri de cel puțin 50%.

viewscnt
Afla mai multe despre
hugo boss
rusia