Retailerul online Elefant.ro își extinde operațiunile din Republica Moldova și deschide primul showroom

Retailerul online Elefant.ro își extinde operațiunile din Republica Moldova și deschide primul showroom
scris 21 mai 2018

Retailerul online Elefant.ro, al doilea jucător din piață, își extinde operațiunile din Republica Moldova și deschide primul showroom, la Chișinău.

Compania a lansat în urmă cu trei ani primul punct de livrare din Chișinău, iar în aprilie 2016 a devenit operațional magazinul online elefant.md. 

We Love Digital.forum- Ministrul Comunicațiilor: Strategia 5G - până la finele anului. Avem instrumente pe care, din păcate, nu le folosim - www.ghiseul.ro și punctul unic de acces. Capitalizarea Poștei va fi urmată de noutăți CITEȘTE ȘI We Love Digital.forum- Ministrul Comunicațiilor: Strategia 5G - până la finele anului. Avem instrumente pe care, din păcate, nu le folosim - www.ghiseul.ro și punctul unic de acces. Capitalizarea Poștei va fi urmată de noutăți

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, cu circa 1,5 milioane de clienți și 40 de puncte de livrare din București și din țară. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
elefant.ro
retailer