Rețeaua de parfumerii Douglas se extinde în România

Rețeaua de parfumerii Douglas se extinde în România
scris 12 sep 2018

Lanțul de parfumerii Douglas, intrat pe piața din România în 2007, continuă extinderea rețelei de magazine cu un punct de vânzare în Băneasa Shopping City din București, al 25-lea din rețeaua locală și cel de-al 9-lea din București.

Până la finalul anului, Douglas vizează extinderea rețelei de magazine fizice la 27.

Valvis se extinde în Regat: După Tesco, Aqua Carpatica intră și pe rafturile retailerului britanic WHSmith, operatorul celui mai vechi lanț de magazine din lume CITEȘTE ȘI Valvis se extinde în Regat: După Tesco, Aqua Carpatica intră și pe rafturile retailerului britanic WHSmith, operatorul celui mai vechi lanț de magazine din lume

Douglas România a încheiat anul 2017 cu vânzări  de 107,9 milioane lei, în creștere cu 16 % față de anul anterior.

Douglas este unul dintre principalii retaileri europeni din segmentul de parfumerie și cosmetice, cu aproximativ 2.500 de parfumerii și magazine online în 19 țări europene.

În anul financiar 2016/17, compania a realizat vânzări de 2,8 miliarde de euro. Douglas are un portofoliu de aproximativ 35.000 de produse.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
douglas
parfumerii