Samsung ar putea oferi căști wireless gratuite la precomenzile de Galaxy S10

Samsung ar putea oferi căști wireless gratuite la precomenzile de Galaxy S10
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 feb 2019

Ca și în alți ani, Samsung se pare că va încerca să motiveze utilizatorii să precomande noul său flagship oferind în mod gratuit o pereche de căști wireless.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Conform informațiilor descoperite în codul site-ului oficial Samsung pentru Rusia, cei care vor precomanda un Galaxy S10 vor primi gratuit o pereche a noilor căști wireless ale producătorului coreean, Galaxy Buds.

Căștile celor de la Samsung sunt complet wireless. Atât redarea audio, cât și încărcarea acestora fiind posibilă fără fire. Prețul pentru Galaxy Buds ar urma să fie 149 de euro.

Nu este prima oară când lansarea topurilor de gamă din seria Galaxy S beneficiază de o astfel de motivare. Anterior, Samsung a oferit gratuit o cască de realitate virtuală Gear VR pentru cei care au făcut precomenzi.

VIDEO Facebook face o nouă achiziție în domeniul AI: un startup care găsește online produsele pe care le fotografiezi CITEȘTE ȘI VIDEO Facebook face o nouă achiziție în domeniul AI: un startup care găsește online produsele pe care le fotografiezi

Același site oficial a mai scos la iveală faptul că precomenzile pentru Galaxy S10 vor începe chiar în ziua prezentării oficiale, pe 20 februarie. Lansarea oficială pe piață, cel puțin a unora din modelele noii serii de flagship-uri, va avea loc pe 8 martie.

Conform mai multor surse din Marea Britanie și Italia, prețurile europene pentru noua serie vor varia în funcție de versiune între 780 de euro și 1.600 de euro.

Galaxy S10 urmează să aducă mai multe premiere pentru producătorul coreean, printre care primul telefon cu 5G, primul telefon cu senzor de amprentă integrat în ecran și primul telefon cu camera frontală integrată într-un orificiu din ecran.

Samsung ar putea oferi căști wireless gratuite la precomenzile de Galaxy S10

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s10
smartphone
casti