Selgros reîncepe expansiunea cu un nou magazin la Târgu Mureș

Selgros reîncepe expansiunea cu un nou magazin la Târgu Mureș
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 28 ian 2016

Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanți operatori din comerțul românesc, a achiziționat un teren situat în centrul orașului Târgu Mureș, unde va deschide la începutul verii un nou magazin. La Târgu Mureș mai funcționează un magazin al operatorului cash&carry, la ieșirea spre Sângeorgiu de Mureș. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Odată cu deschiderea noului magazin, Selgros va introduce un nou format de operare, pe o suprafață de vânzare de 4.000 de mp. Sortimentul de mărfuri alimentare va fi același cu care clienții Selgros sunt obișnuiți, iar domeniul articolelor nealimentare, deși mai restrâns, va fi atent selecționat.

„În anul în care aniversăm 15 ani de prezență pe piață, repornim expansiunea Selgros cu un nou model de magazin. Reluarea creșterii vânzărilor în rețeaua noastră pe toate categoriile și cu precădere pe segmentul gastro ne confirmă faptul că suntem competitivi și un reper pentru calitate, sortimentație, preț și servicii pentru clienti”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry România.

EXCLUSIV ASF este în control la un asigurător de top. Vând polițe prin telefon în condiții suspecte CITEȘTE ȘI EXCLUSIV ASF este în control la un asigurător de top. Vând polițe prin telefon în condiții suspecte

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți operatori din comerțul românesc. Compania și-a început activitatea pe piața locală în 2001, iar în prezent deține 19 magazine în București, Brașov, Iași, Târgu Mureș, Oradea, Cluj, Ploiești, Timișoara, Craiova, Bacău, Galați, Brăila, Arad, Suceava și Constanța.

Ultima deschidere a unui magazin Selgros a avut loc în 2011 la Constanța, în urma unei investiții de 20 de milioane de euro. Cifra de afaceri a Selgros Cash&Carry România s-a situat în 2014 la 2,8 miliarde lei.

Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare rețea cash&carry și comerț en-gros din Europa, cu operațiuni în Elveția, Franța, Germania, Austria, Polonia, România și Rusia. 

viewscnt
Afla mai multe despre
selgros
reluare
expansiune