Sofiaman deschide cel de-al patrulea nou magazin din București în Sun Plaza

Sofiaman deschide cel de-al patrulea nou magazin din București în Sun Plaza
scris 28 mar 2018

Sofiaman, brand-ul autohton de pijamale și lenjerie, deschide cel de-al patrulea magazin în București, în mall-ul Sun Plaza, în urma unei investiții de 60.000 euro.

Noul magazin are 55 metri pătrați și va prezenta toate gamele de produse ale brandului: lenjerie și pijamale pentru femei, bărbați, copii și bebeluși, precum și piese marca Lisca, brand sloven de lenjerie, reprezentat în exclusivitate în România de către Sofiaman.

“Ne-am propus să ne consolidăm poziția pe piața din București, astfel că noua deschidere face parte din planul nostru de expansiune pe termen mediu. Noi vom continua să lucrăm la amplificarea prezenței noastre în cele mai mari orașe ale României, precum și online, printr-o nouă platformă de shopping”, a declarat Florin Cucu, General Manager Sofiaman.

FOTO Noi reguli: Bijuteriile sau obiectele din metale prețioase nu vor mai putea fi comercializate fără a fi marcate CITEȘTE ȘI FOTO Noi reguli: Bijuteriile sau obiectele din metale prețioase nu vor mai putea fi comercializate fără a fi marcate

Produsele Sofiaman sunt realizate în fabrica din Târgu Neamț și comercializate în România în cele 11 magazine monobrand operate de către brand și în sistem de franciză, 5 spații tip shop-in-shop, peste 300 de magazine și în shop-ul online.

viewscnt
Afla mai multe despre
sofiaman
sun plaza