KFC deschide în Italia al treilea restaurant operat de master francizorul român

KFC deschide în Italia al treilea restaurant operat de master francizorul român
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2018

Sphera Franchise Group, deținătorul restaurantelor KFC în România și Republica Moldova, deschide o nouă unitate în orașul Villesse din regiunea Gorizia, nord-estul Italiei, investiție de 750.000 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mark Hilton, Chief Executive Officer Sphera Franchise Group, a declarat că planurile pentru următorii cinci ani vizează deschiderea a peste 20 de restaurante în Italia.

Sphera Franchise Group deține în prezent două locații pe piața italiană, aflate în regiunea Triveneto și zona metropolitană a Veneției.

Decizie deputați: Manual unic în școli, dar care va putea avea 3 variante. Editura de stat va avea monopol asupra publicării CITEȘTE ȘI Decizie deputați: Manual unic în școli, dar care va putea avea 3 variante. Editura de stat va avea monopol asupra publicării

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din România și deține companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

În România, lanțul de restaurante KFC numără 70 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Arad, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova și trei în Italia.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
sphera franchise group
italia