Sphera Franchise Group inaugurează trei noi restaurante KFC, în România și Italia

Sphera Franchise Group inaugurează trei noi restaurante KFC, în România și Italia
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 dec 2018

Sphera Franchise Group continuă să se extindă, dezvoltându-și portofoliul, atât la nivel național, cât și internațional, prin deschiderea unor noi restaurante KFC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În România, investiția totală a celor două restaurante este de aproximativ 1.200,000 de euro și reușește să acopere zone diferite de interes ale orașului Satu Mare.

De mai bine de un an, de când activează pe piața italiană, Sphera Franchise Group și-a extins rețeaua de restaurante, ajungând astăzi la nouă unități în regiunea de nord a Italiei, în orașe precum Piemonte, Veneția sau Liguria. Noul restaurant din Italia este situat în centrul comercial I Gigli din Florența, în zona de foodcourt.

Surpriză: Brandul Atifco, unul dintre principalii distribuitori locali de alimente, cu afaceri de peste 12 milioane euro și 130 de angajați, intră în insolvență CITEȘTE ȘI Surpriză: Brandul Atifco, unul dintre principalii distribuitori locali de alimente, cu afaceri de peste 12 milioane euro și 130 de angajați, intră în insolvență

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

În România, lanțul de restaurante KFC numără 76 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Arad, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova și nouă în Italia.

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
italia
romania