Strategie: eMAG lansează serviciul Express

Strategie: eMAG lansează serviciul Express
scris 27 feb 2019

eMAG, cel mai mare retailer online local, deschide la Pitești primul showroom prin care vrea să le asigure clienților mai multă autonomie, cu un nou serviciu, denumit eMAG Express, care permite ridicarea produselor direct de la raft, fără ajutorul unui consultant.

Serviciul este disponibil pentru electrocasnice mici, accesorii, îngrijire personală. 

Șeful World Pensions Council: Prin fondurile de pensii, clasa de mijloc din România poate controla avuția țării. Nu este lăsată pe mâna lui George Soros sau Goldman Sachs CITEȘTE ȘI Șeful World Pensions Council: Prin fondurile de pensii, clasa de mijloc din România poate controla avuția țării. Nu este lăsată pe mâna lui George Soros sau Goldman Sachs

Cu o suprafață de 460 de metri pătrați, noul showroom este amplasat în incinta Pitești Retail Park, Galeria Auchan Bradu. 

eMAG este administrat de Dante International, acționarii companiei fiind grupul sud-african Naspers și omul de afaceri Iulian Stanciu, ultimul cu o participație puțin peste 20%.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
emag
showroom pitesti
emag express