Subway se extinde în România

Subway se extinde în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2020

Subway, cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume, își continuă expansiunea pe piața locală cu un nou restaurant sub conceptul Fresh Forward Décor, în Bistrița.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Numărul restaurantelor Subway în România crește la 38. În România există în prezent 5 restaurante cu acest nou decor, urmând ca, în viitor, toate restaurantele existente să fie renovate cu acest design.

FOTO Noi e-mail-uri înșelătoare țintesc victime din România cu mesaje care pretind că sunt trimise de către Poșta Română și Banca Transilvania CITEȘTE ȘI FOTO Noi e-mail-uri înșelătoare țintesc victime din România cu mesaje care pretind că sunt trimise de către Poșta Română și Banca Transilvania

„Deși este o perioadă foarte dificilă și instabilă pentru domeniul nostru de activitate, continuăm planul de expansiune în România și deschidem un nou restaurant Subway în stația de carburanți Petrom Viișoara, Bistrița. Dorim să le oferim clienților opțiunea de a servi un sandviș si o cafea după ce alimentează, respectând toate normele de siguranță si distanțare socială. Astfel de locații sunt ideale pentru cei care călătoresc și doresc să servească rapid o masă caldă", a declarat Andrei Trifan, Business Development Agent pentru zonele din afara București-Ilfov.

Restaurantul Subway din Bistrița a fost construit în doar 3 luni și jumătate, investiția totală fiind de 250.000 euro, în acest buget fiind incluse construcția clădirii precum și amenajarea și utilarea restaurantului cu toate echipamentele necesare operării. 

Obiectivul Subway pentru anul următor este să continue deschiderea de restaurante Fresh Forward Decor, primele locații fiind Petrom Sibiu, Petrom Afumați și Centrul Comercial Afi Ploiești. 

viewscnt
Afla mai multe despre
subway
restaurant