Top 10 cărți preferate de români în primele șase luni ale anului

Top 10 cărți preferate de români în primele șase luni ale anului
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 aug 2017

Autorii români Irina Binder, Andrei Ciobanu și Geanina Staicu-Avram au dominat topul vânzărilor de carte în primele șase luni ale anului, potrivit elefant.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, dintre primele 10 volume cu cele mai mari vânzări pe elefant.ro, 6 sunt scrise de autori români. Irina Binder cu volumul "Insomnii" conduce clasamentul, urmată de Andrei Ciobanu cu volumul "Suge-o, Andrei!", scrie News.ro.

Următoarele două locuri sunt adjudecate de trilogia "Fluturi" a Irinei Binder și abia pe poziția a cincea regăsim primul volum străin - "După ce te-am pierdut" (Jojo Moyes). De altfel, scriitoarea britanică mai are un titlul printre primele zece volume preferate de români - "Înainte să te cunosc".

RAPORT Guvernul a fost avertizat de 2 ani că pe piață sunt alimente de slabă calitate, problema fiind considerată severă. Care sunt cele mai frecvent falsificate alimente CITEȘTE ȘI RAPORT Guvernul a fost avertizat de 2 ani că pe piață sunt alimente de slabă calitate, problema fiind considerată severă. Care sunt cele mai frecvent falsificate alimente

În clasamentul celor mai vândute zece volume se mai regăsesc Geanina Staicu-Avram cu "Jamila Cuisine" și Andrei Ciobanu cu "Suge-o, Ramona!", dar și Agnes Martin-Lugand cu "Oamenii fericiți citesc și beau cafea". Topul este completat de Paula Hawkins cu best-sellerul "Fata din tren".

“Autorii români au mereu un loc special în preferințele clienților noștri. Ca retailer online vom încerca mereu să aducem în ofertă cele mai noi titluri atât din literatura autohtonă, cât și din literatura străină, cititorii având mai mereu și opțiunea de precomandă la volumele care urmează să apară“, explică Dan Vidrașcu, CEO al elefant.ro.

Printre titlurile care nu au reușit să intre în clasamentul primelor zece volume achiziționate de pe Elefant, dar care au fost foarte populare printre cititori se mai numără "Hoțul de cărți",de Martin Zusak, și "Micul Prinț", de Antoine de Saint-Exupery.

viewscnt
Afla mai multe despre
top 10 carti
elefant.ro