Trei companii de retail germane pregătesc 110 elevi români în domeniul comerțului

Trei companii de retail germane pregătesc 110 elevi români în domeniul comerțului
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 sep 2017

Camera de Comerț Româno-Germană (AHK România), împreună cu trei retaileri cu capital german din România - Hornbach, Lidl, Rewe Romania (Penny Market), a lansat proiectul de învățământ profesional dual în domeniul comerțului Școala de Carte și Meserii în 5 orașe din țară: Timișoara, Sibiu, Brașov, Buftea și București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În proiect sunt implicați 110 elevi care au semnat deja contractele de practică.

Pe toată perioada de școlarizare, elevii vor primi o bursă de 400 lei, iar pe timpul perioadei de practică transportul și masa vor fi gratuite, urmând a fi integrați în echipele companiilor. Elevii primesc bursa lunară și toate celelalte beneficii, dacă frecventează cursurile teoretice și practice.

iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt cotate ca cele mai bune smartphone-uri din punctul de vedere al camerei foto CITEȘTE ȘI iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt cotate ca cele mai bune smartphone-uri din punctul de vedere al camerei foto

În primul an elevul va face practică la una din companiile partenere, în al doilea an aproximativ două zile pe săptămână și în al treilea an va merge la practică trei zile pe săptămână și două zile la școală.

După terminarea celor trei ani de învățământ profesional, absolvenții acestui program vor primi o diplomă de nivel 3 recunoscută internațional și o certificare suplimentară prin AHK România. De asemenea ei vor avea oportunitatea de angajare din partea companiilor, în cadrul cărora desfășoară partea practică.

viewscnt
Afla mai multe despre
ahk romania
lidl
rewe
hornbach