Un grup de foști și actuali jucători din NFL investește 810.000 dolari în afacerea unei fetițe de 12 ani

Un grup de foști și actuali jucători din NFL investește 810.000 dolari în afacerea unei fetițe de 12 ani
scris 7 iul 2017

Un grup de zece foști și actuali jucători din NFL a decis să investească în afacerea unei fetițe în vârstă de 12 ani, Mikaila Ulmer. Sportivii au strâns 810.000 de dolari pentru firma Me & The Bees Lemonade, relatează nbcsports.com.

Arian Foster, Glover Quin, Duane Brown, Jonathan Grimes, Omar Bolden, Bobby Wagner, Darius Slay, Sharrick McManis, EJ Manuel și Malik Jackson au decis să investească în afacerea fetiței mai ales pentru a contribui la eforturile Mikailei de luptă împotriva "sindromului dispariției coloniilor de albine", scrie News.ro.

Românii fumează 10% din țigările de contrabandă din UE CITEȘTE ȘI Românii fumează 10% din țigările de contrabandă din UE

Mikaila Ulmer a început să vândă limonadă îndulcită cu miere după ce străbunica ei i-a dat o rețetă din familie care data din anii '40. Limonada fetiței a devenit atât de populară, încât acum este vândută în mai multe magazine din SUA.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
nfl
limonada