Ungaria și Slovacia vor cere UE să elimine standardele duble privind calitatea alimentelor

Ungaria și Slovacia vor cere UE să elimine standardele duble privind calitatea alimentelor
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2017

Ungaria și Slovacia vor cere Comisiei Europene să analizeze eliminarea ”standardelor duble de calitate” pentru produsele alimentare vândute de companii în Europa de Est și în Occident, a anunțat Ministerul ungar al Agriculturii, relatează neweurope.eu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Într-un comunicat citat de agenția ungară de presă MTI se arată că cele două țări vor prezenta o moțiune la consiliul miniștrilor Agriculturii și Pescuitului care va avea loc pe 6 martie, scrie News.ro.

Ungaria salută totodată inițiativa Slovaciei ca reprezentanții statelor grupului de la Vișegrad, respectiv Cehia, Ungaria, Polonia și Slovacia, să se întâlnească cât mai repede pentru a discuta această problemă.

INFOGRAFIC Românilor le place shopping-ul, fiind preferate magazinele unde găsesc totul sub un singur acoperiș CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Românilor le place shopping-ul, fiind preferate magazinele unde găsesc totul sub un singur acoperiș

Premierul slovac Robert Fico a declarat săptămâna trecută că reuniunea grupului de la Vioșegrad ar putea avea loc în această săptămână.

viewscnt
Afla mai multe despre
calitatea alimentelor
uniunea europeana