Unilever amenință că își va retrage publicitatea de pe platformele digitale

Unilever amenință că își va retrage publicitatea de pe platformele digitale
scris 13 feb 2018

Producătorul de bunuri de larg consum Unilever, care dispune de unul dintre cele mai mari bugete de publicitate din lume, a amenințat că își va retrage publicitatea de pe platformele digitale precum Facebook sau Google dacă acestea creează disensiuni în rândul societății sau nu reușesc să protejeze copiii, transmite Reuters.

"Unilever nu va investi în platforme sau medii care nu ne protejează copiii sau care creează diviziune în societate și care promovează furia sau ura. Vom da prioritate investițiilor în platforme responsabile care sunt angajate să creeze un impact pozitiv în societate", a spus Keith Weed, potrivit Agerpres.

YouTube Red va fi lansat în peste 100 de țări CITEȘTE ȘI YouTube Red va fi lansat în peste 100 de țări

Directorul comercial de la Unilever nu a acuzat nicio platformă în mod concret dar a subliniat că încrederea în rețelele sociale este la cel mai scăzut nivel din cauza impresiei că acestea au o atitudine relaxantă când vine vorba de eliminarea conținuturilor ilegale, imorale sau extremiste de pe site-urile lor.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
unilever
publicitate