Videoconferința Profit.ro - Piața imobiliară în criză. Grupul Iulius are în derulare un concept nou de spații de retail și construiește la Iași cea mai mare clădire de birouri din România

Videoconferința Profit.ro - Piața imobiliară în criză. Grupul Iulius are în derulare un concept nou de spații de retail și construiește la Iași cea mai mare clădire de birouri din România
scris 3 iun 2021

Dezvoltatorul imobiliar Iulius Group are în derulare un concept nou de retail, care constă în construcția de spații comerciale de mici dimensiuni în zonele periferice ale orașelor, și extinderea centrului Palas Iași, cu o clădire de 60.000 metri pătrați care va fi finalizată în 2022.

“Avem în derulare un concept nou, family market, concentrat pe nevoile comunităților în dezvoltare, acesta fiind răspunsul nostru la extinderea orașelor dincolo de granițele strict teritoriale și la necesitatea de a economisi timp prin oferirea de servicii facilități și mai aproape de casă”, a anunțat Raluca Munteanu, Business Development Manager Iulius Group, la Videoconferința Profit.ro - Cum iese piața imobiliară din criza Covid-19.

Videoconferința este organizată cu sprijinul Nordis Group, ELCO, Genesis Property, Akcent Development, SVN Romania, Iulius și Novatik, fiind transmisă în direct și de PROFIT NEWS TV.

Primele două proiecte de acest tip au început deja în cartierul Bucium din Iași și în comuna Miroslava din același județ.

Un alt proiect al grupului Iulius este Palas Campus, reprezentând extinderea proiectului din Iași cu o clădire cu o suprafață de peste 60.000 metri pătrați închiriabili, care va fi finalizată în termen de 18 luni.

Videoconferința Profit.ro - Piața imobiliară în criză. Ștefan Tudos, Genesis Property: Biroul face parte din viața noastră. Memoria colectivă este de scurtă durată, peste 1, 2 sau 3 ani lucrurile vor reveni la o realitate aproape prepandemică CITEȘTE ȘI Videoconferința Profit.ro - Piața imobiliară în criză. Ștefan Tudos, Genesis Property: Biroul face parte din viața noastră. Memoria colectivă este de scurtă durată, peste 1, 2 sau 3 ani lucrurile vor reveni la o realitate aproape prepandemică

Dezvoltatorii prezintă proiectul ca fiind cea mai mare clădire de birouri din România, spațiile cu această destinație însumând 54.000 metri pătrați. Diferența va fi reprezentată de componenta de retail – 6.000 metri pătrați.

Gradul de ocupare a spațiilor deținute de grup este aproape de 100%.

Regula generală a grupului în relația cu chiriașii pe perioada pandemiei a fost suspendarea chiriei, cu anumite condiții, precum prelungirea contractului și obligația redeschiderii spațiilor după suspendarea activității.

viewscnt
Afla mai multe despre
iulius group
investiții