Walmart va desfășura un proiect pilot pentru livrarea cu drone a unor kituri de testare pentru Covid-19 la domiciliul clienților

Walmart va desfășura un proiect pilot pentru livrarea cu drone a unor kituri de testare pentru Covid-19 la domiciliul clienților
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 sep 2020

Walmart va desfășura un proiect pilot pentru livrarea cu drone automate a unor kituri de testare pentru Covid-19 la domiciliul clienților, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Retailerul american s-a asociat cu compania Quest Diagnostics și cu furnizorul de servicii cu drone DroneUp, pentru livrarea de teste pentru noul coronavirus în Las Vegas, începând de marți, intenționând să mai efectueze un astfel de proiect în Cheektowaga, New York, la începutul lunii octombrie, scrie News.ro.

Rovere Mobili deschide al 2-lea showroom Veneta Cucine din România CITEȘTE ȘI Rovere Mobili deschide al 2-lea showroom Veneta Cucine din România

La începutul acestei luni, Walmart a mai derulat un proiect pilot de livrare cu drone a unor produse de băcănie și pentru gospodărie în Fayetteville, Carolina de Nord, în contextul extinderii serviciilor sale de ridicare și livrare a produselor în timpul pandemiei de coronavirus.

Dronele lansate începând de marți vor lăsa kiturile de auto-testare pentru noul coronavirus în fața ușilor  sau în curțile clienților, pe o rază de o milă de magazinele Walmart desemnate.

Clienții își vor putea administra singuri testul nazal, urmând să trimită mostrele companiei Quest Diagnostics, pentru testare.

Walmart s-a asociat și cu compania Zipline pentru efectuatea de livrări la cerere a unor produse pentru sănătate și îngriire, în apropiere de sediul central al acesteia din nord-vestul statului Arkansas.

viewscnt
Afla mai multe despre
walmart
drone
livrare