Warren Buffett apare pe cutiile de Cherry Coke din China

Warren Buffett apare pe cutiile de Cherry Coke din China
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 apr 2017

Compania Coca-Cola folosește imaginea miliardarului Warren Buffett pe cutiile de Cherry Coke distribuite în China, sperând să obțină beneficii substanțiale de pe urma popularității uriașe de care se bucură magnatul american în această țară, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit site-ului ei oficial, compania Coca-Cola a obținut permisiunea miliardarului american de a îi folosi imaginea pe o gamă limitată de cutii de Cherry Coke. Compania americană a lansat produsul Cherry Coke în China pe data de 10 martie, scrie News.ro.

Berkshire Hathaway Inc, o firmă condusă de Warren Buffett, este cel mai mare investitor în compania Coca-Cola, deținând 9,3% din totalul acțiunilor acesteia, în valoare de 17 miliarde de dolari.

Warren Buffett are mulți admiratori în China, o țară care își trimite un număr mare de reprezentanți pentru a asculta discursul rostit de celebrul magnat la întrunirea anuală a acționarilor companiei Berkshire, organizată în mod tradițional în orașul Omaha din statul american Nebraska.

În 2016, întrunirea acționarilor Berkshire a fost difuzată pe internet pentru prima dată, oferind internauților traducere simultană în dialectul mandarin al limbii chineze.

Warren Buffett a spus adeseori că bea până la cinci cutii de Coca-Cola pe zi și a glumit zicând că el este ”un sfert Coca-Cola”, deoarece faimoasa băutură răcoritoare reprezintă 25% din aportul lui caloric zilnic.

WeLoveDigital.forum Avertismente ale ministrului Comunicațiilor: Populația generală a României este analfabetă digital. Statul să se oprească din a mai fi cea mai slabă verigă din sistem! CITEȘTE ȘI WeLoveDigital.forum Avertismente ale ministrului Comunicațiilor: Populația generală a României este analfabetă digital. Statul să se oprească din a mai fi cea mai slabă verigă din sistem!

Magnatul american, în vârstă de 86 de ani, le-a spus acționarilor prezenți la întrunirea anuală a acționarilor companiei Berkshire, organizată în aprilie 2016, că nu există nicio dovadă care să îi garanteze faptul că va trăi până la vârsta de 100 de ani dacă își va schimba regimul alimentar și va trece ”de la Coca-Cola la apă și broccoli”.

Warren Edward Buffett, născut pe 30 august 1930, este un magnat și filantrop american, considerat unul dintre cei mai influenți investitori din lume. În martie 2017, a fost inclus pe locul al doilea în topul celor mai bogate persoane din Statele Unite, cu o avere totală netă de 78,7 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
warren buffett
cherry coke