Workspace Studio intră pe piața de retail cu un shop online. "Angajații care lucrează remote au nevoie de confortul de la birou"

Workspace Studio intră pe piața de retail cu un shop online. "Angajații care lucrează remote au nevoie de confortul de la birou"
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 nov 2020

Contextul actual și creșterea cererii de mobilier ergonomic pe segmentul rezidențial în ultimele 6 luni a determinat Workspace Studio să se extindă pe piața de retail cu un magazin online.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a investit de 100.000 de euro în platformă și stocurile inițiale dedicate.

Primul Black Friday în pandemie: consumatori noi în online, categorii noi de produse și creșteri semnificative estimate de marii jucători CITEȘTE ȘI Primul Black Friday în pandemie: consumatori noi în online, categorii noi de produse și creșteri semnificative estimate de marii jucători

Compania vizează ca până la finalul anului magazinul online să genereze vânzări de peste 100.000 de euro. 

"Noua realitate de pe piața muncii oferă o perspectivă clară: angajații care lucrează remote au nevoie de confortul de la birou. Fie că vorbim despre scaun, masa de lucru, de iluminat sau alte elemente, aceștia nu pot performa într-un spațiu improvizat. Acest aspect este reflectat inclusiv în solicitările companiilor care în mod tradițional erau orientate către angajați și care au acordat acestora bugete pentru amenajarea unui spațiu de lucru confortabil acasă", declară Horațiu Didea, managing partner Workspace Studio.

Cifra de afaceri la 9 luni a fost de 6.5 milioane de euro. 

Workspace Studio este distribuitor de mobilier de birou de înaltă calitate și ergonomie și Dealer Partner Autorizat unic al Herman Miller în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
workspace studio
shop online