Robert Berza este noul General Manager la Fashion Days

Robert Berza este noul General Manager la Fashion Days
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 apr 2017

Robert Berza este noul General Manager al Fashion Days pentru operațiunile din România, Bulgaria și Ungaria, urmând a coordona Fashion Days și a diviziei de fashion din grupul eMAG (eMAG Fashion).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

“Piața de fashion este extrem de dinamică și ofertantă: noi ne propunem să creștem doi jucători activi, Fashion Days relevant pentru expertiza în fashion, noi trenduri, branduri cool și aspiraționale și eMAG Fashion, relevant pentru diversitatea gamei și familiaritatea cu care te poți bucura de cumpărături din mai multe categorii”, a declarat Robert Berza.

Robert Berza va conduce o echipă de peste 500 de specialiști în retail online și fashion în cele trei țări în care compania are operațiuni: România, Ungaria și Bulgaria.

Robert Berza, fost  are o experiență de peste 10 ani în ecommerce, business development, new media și marketing și a contribuit la dezvoltarea mai multor branduri pe plan local sau internațional.

Google ar putea include o opțiune de blocare a reclamelor în browser-ul Chrome CITEȘTE ȘI Google ar putea include o opțiune de blocare a reclamelor în browser-ul Chrome

În trecut, Robert Berza a fost Country Manager al Zoot în România, Director de marketing eMAG România, Head of Internet Division în cadrul CME și Internet Manager în cadrul ProTV.

Magazinul online Fashion Days cuprinde peste 500.000 de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii, de la peste 1.000 de branduri, precum Calvin Klein, Michael Kors, Armani, Nike, Converse, Desigual sau Guess.

Fondată în 2009 de către antreprenori elvețieni, compania s-a extins rapid și operează în prezent în România, Bulgaria și Ungaria. Din 2015, Fashion Days este parte a grupului eMAG.

viewscnt
Afla mai multe despre
robert berza
fashion days
emag