SeedBlink, cea mai mare platformă locală de equity crowdfunding, continuă seria listărilor cu un startup care propune un abonament pentru jucării în locul cumpărării

SeedBlink, cea mai mare platformă locală de equity crowdfunding, continuă seria listărilor cu un startup care propune un abonament pentru jucării în locul cumpărării
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 dec 2019

SeedBlink, cea mai mare platformă locală de equity crowdfunding, continuă seria listărilor cu un startup care și-a propus reducerea cheltuielilor familiilor cu copii, Evertoys, care propune plata unui abonament pentru folosirea jucăriilor, nu cumpărarea acestora. 

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Conceptul inovativ pentru România ce poate fi etichetat drept “Toys as a Service” a acumulat deja o bază de clienți suficient de mare, fapt care a determinat echipa Evertoys să caute finanțare pentru a dezvolta serviciul la nivel național.

EXCLUSIV Cel mai mare plan din București și unul din cele mai mari în România, ce transformă total Romexpo: cele mai înalte clădiri, cea mai mare piață, cel mai mare coworking, cea mai mare parcare CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Cel mai mare plan din București și unul din cele mai mari în România, ce transformă total Romexpo: cele mai înalte clădiri, cea mai mare piață, cel mai mare coworking, cea mai mare parcare

Campania de Equity Crowdfunding se derulează începând din 10 decembrie 2019 prin listarea pe SeedBlink.com și are ca obiectiv atragerea sumei de 150.000 euro prin cedarea a 10,34% din părțile sociale. Procesele automatizate dezvoltate de SeedBlink permit investiții de minimum 2.500 euro în startup-uri inovative trecute printr-un proces de verificare și validare, analizănd modelul de business și echipa managerială.

Evertoys va folosi sumele atrase pentru dezvoltare, fiind orientate către creșterea de mai mult de 3 ori a vânzărilor anului următor, în condițiile unei marje operaționale de cel puțin 35%. Principalele provocări ale Evertoys, logistica și managementul stocurilor, vor fi primele puncte abordate în planul de dezvoltare.

„Pentru noi, SeedBlink este o oportunitate fantastică și ne bucurăm că am fost selectați printre primele companii pe această platformă. Am lucrat intens pentru a pregăti Evertoys pentru următorul pas în dezvoltarea sa, iar forma de equity crowdfunding se pliază perfect pe principiile de la care a pornit ideea Evertoys: economia colaborativă, împărtășirea bucuriei de a te juca și transformarea consumului în ceva semnificativ, mai sustenabil. Peste 650 de familii au început povestea lor cu Evertoys până acum și suntem gata ca la această poveste să adăugăm și noii investitori. Împreună vom putea pune bazele scalării naționale și regionale” spune Emil Olteanu, Co-fondator și CEO Evertoys.

Campania de atragere a investițiilor va dura 60 zile, alocarea părților sociale urmând a se face după regula primul venit, primul servit. La această campanie vor participa și o parte dintre investitorii existenți, VGP si Sparking Capital sprijinind în continuare dezvoltarea Evertoys către poziția de lider local și scale up regional. ‘’Suntem încrezători in potențialul de creștere accelerată a afacerii Evertoys, impulsionată de această runda nouă de finanțare. Demonstrăm astfel abilitatea Sparking Capital de a califica startup-urile în care investește pentru acceaderea la runde noi de finanțare’’ a declarat Vlad Panait, General Partner Sparking Capital.

SeedBlink.com este prima platformă românească de Equity Crowdfunding dezvoltată de specialiști cu peste 25 ani de experiență. Subscrierile variază între 2.500 euro și 200.000 euro, simplificând modul în care orice persoană poate deveni investitor și susținător al startup-urilor locale.

Andrei Dudoiu, co-fondator si CEO al platformei: „Atât ecosistemul startup cât și micii investitori simțeau nevoia democratizării. Avem norocul să fim în locul potrivit, la momentul potrivit. În anul care urmează, vom lista cel puțin 25 de startup-uri inovative, aplicând standarde solide în privința calității. Romania este în avangarda Europei din acest punct de vedere”.

viewscnt
Afla mai multe despre
evertoys
andrei dudoiu