Seedblink vrea să se autolisteze

Seedblink vrea să se autolisteze
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mai 2020

SeedBlink, cea mai mare platformă de Equity Crowdfunding din regiune, vrea să se autolisteze în perioada următoare, odată cu depășirea pragului de 1.000 de investitori înregistrați pe platformă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Platforma a înregistrat 8 listări în primele 5 luni de activitate.

EXCLUSIV Cordia, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Ungaria, vrea să construiască un bloc cu 14 etaje pe un teren al impresarului Marcel Avram și al familiei lui Cristian Borcea CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Cordia, unul dintre cei mai mari dezvoltatori din Ungaria, vrea să construiască un bloc cu 14 etaje pe un teren al impresarului Marcel Avram și al familiei lui Cristian Borcea

Urmează o dezvoltare accelerată în următorul an, cu susținerea partenerilor tradiționali și cu soluții noi de promovare a listărilor locale și regionale, abordare potențată inclusiv de noul Regulament European de Crowdfunding, aprobat și care se va implementa în 2021. Anul doi va surprinde pregătirea pentru scalare, atât cu startup-uri cât și cu investitori din regiune. Faza de penetrare a „mass-market” va fi însoțită de adresarea altor segmente de piață, cu produse noi, orientate pe investment crowdsourcing, arată reprezentanții platformei.

SeedBlink.com este prima platformă românească de Equity Crowdfunding, fiind fondată de foștii bancheri Andrei Dudoiu și Ionuț Pătrăhău, alături de antreprenorul Iulian Pădurariu.

În februarie, Radu Georgescu, antreprenor în serie și fondatorul Gecad Ventures, a devenit partener și membru al boardului.

Subscrierile variază între 2.500 euro și 200.000 euro, simplificând modul în care orice persoană poate deveni investitor și susținător al startup-urilor locale.

viewscnt
Afla mai multe despre
seedblink
quarks interactive
jocuri video