Mai e mai puțin de o lună până la lansarea episodului VII din saga Războiul Stelelor

Mai e mai puțin de o lună până la lansarea episodului VII din saga Războiul Stelelor
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 25 nov 2015

18 decembrie este ziua premierei pentru episodul 7 din Războiul Stelelor. Avem sold out la premieră în toate cinematografele din SUA, avem trailere, avem emoții, avem curiozități, avem așteptări pentru primul episod produs de Disney. Și mai avem câteva zile în care putem vedea cele 6 episoade pe AXN NOW. AXN NOW este o nouă opțiune VOD , adică Video on Demand introdusă de Telekom în oferta sa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Asta înseamnă, tradus pe înțelesul tuturor, filme pe alese și disponibile la cerere, în orice moment, pentru oricare dintre abonații pasionați de cinematografie. AXN NOW a fost introdus în oferta Telekom TV în exclusivitate pe piața din România și este disponibil încă de la 1 noiembrie pe platformele Telekom TV Interactiv și Web & Mobile (www.telekomtv.ro și aplicația mobilă din AppStore și Google Play).

Astfel, abonații Telekom beneficiază de distracție pe măsura alegerii lor și au parte de multă acțiune într-o seară rece de început de iarnă. Folosirea opțiunii este simplă. Cu serviciul Telekom TV Interactiv este suficient ca abonatul să apese pe butonul VOD de pe telecomandă, să selecteze secțiunea Filme și apoi poate să aleagă ce-și dorește din lista AXN NOW. Conținutul proaspăt este la discreție și nu presupune niciun cost în plus.  

Telekomtv.ro le propune clienților săi pentru acest început de iarnă să-și transforme canapeaua de acasă într-un cinematograf confortabil, cu proiecții ce au nume răsunătoare. Pentru că opțiunea AXN NOW vine împachetată versatil și poate fi accesată de pe orice tip de ecran, timpul pe care un abonat Telekom îl va petrece în trafic sau în orice alt loc în care acesta este obligat să aștepte o vreme mai îndelungată va căpăta valențe noi. Va fi timp câștigat, nu pierdut. Practic, cu AXN NOW, abonații Telekom își pot lua cinematograful cu ei la pachet, pe drum sau prin săli de așteptare, la circa financiară sau la dentist, pentru a-l accesa de câte ori au un pic de timp liber și chef să se deconecteze cu producții de calitate.  

Colecția de filme și seriale este bogată și cu AXN NOW diversificarea este cuvântul cheie. Vedetele acestei luni sunt filmele, documentarele și animația Războiul Stelelor și alegerea nu este deloc întâmplătoare. Ce poate fi mai plăcut decât să le vezi sau să le revezi pe toate acestea într-o companie plăcută, în tihna relaxantă de acasă, înainte de a începe în decembrie noul sezon 7 din Războiul Stelelor? Dar odată ce a isprăvit cu celebra serie SF, AXN NOW propune alte titluri la fel de ispititoare, precum Polițiști fără frontiere (Crossing Lines), Daune și interese (Damages), Falco, Grand Hotel, Hannibal, Călători în preistorie: O nouă lume (Primeval: New World), Regina (Reign) sau Merlin. 

Dacă este să tragem o concluzie tot în termeni cinematografici, ea ar fi că da, Winter is coming. Deși este adevărat, nu-i nicio problemă. Filmele bune pentru tine, pentru prietenii tăi și pentru întreaga familie te așteaptă la două click-click-uri distanță, și asta o să încălzească atmosfera, indiferent cum este vremea de afară. 

viewscnt
Afla mai multe despre
axn
razboiul stelelor