SIF Moldova și Cityring semnează cu Banca Transilvania pentru proiectul rezidențial pregătit în zona de Nord-Vest a Bucureștiului, investiție de peste 100 milioane euro

SIF Moldova și Cityring semnează cu Banca Transilvania pentru proiectul rezidențial pregătit în zona de Nord-Vest a Bucureștiului, investiție de peste 100 milioane euro
scris 26 sep 2018

SIF Moldova și dezvoltatorul imobiliar Cityring Property, controlat de Liviu Florentin Lepădatu, vor semna cu Banca Transilvania pentru credite de până la 36 milioane lei, pentru finanțarea primei faze a proiectului rezidențial pregătit în zona de Nord-Vest a Bucureștiului, în apropierea Lacului Străulești și a Colosseum Retail Park, o investiție de peste 100 de milioane de euro anunțată în premieră de Profit.ro.

Creditul va fi contractat de firma care dezvoltă proiectul și în care SIF Moldova, unul dintre cei mai importanți acționari la Banca Transilvania, și Cityring s-au aliat.

Complexul va fi construit în patru etape până în 2023 și va include 1.400 de apartamente.

Prima fază, cuprinzând un total de 160 de apartamente (studio-uri, două și trei camere), un parc privat și o piscină dedicată rezidenților, este deja în construcție și urmează să fie livrată în trimestrul III 2019.

FOTO Carrefour a adus ca CEO pentru România un fost inspector de finanțe, din pepiniera care i-a format pe actualul președinte al Franței Emmanuel Macron, pe Jean-Claude Trichet și pe Pascal Lamy CITEȘTE ȘI FOTO Carrefour a adus ca CEO pentru România un fost inspector de finanțe, din pepiniera care i-a format pe actualul președinte al Franței Emmanuel Macron, pe Jean-Claude Trichet și pe Pascal Lamy

Este cel de-al treilea proiect imobiliar al Administratorului de Fonduri de Investiții Alternative SIF Molodova, după Veranda Mall și Baba Novac Residence.

Liviu Florentin Lepădatu a dezvoltat afaceri și în IT, împreună cu fratele său, deschizând în 2013 și o academie de business pentru copii, funcțională și astăzi. El a intrat în afaceri la scurt timp după Revoluție prin lansarea distribuitorului de calculatoare Tornado Sistems.

viewscnt
Afla mai multe despre
sif moldova
tornado sistems