Snap Inc. și NBC Universal au lansat un studio care va produce programe pentru Snapchat

Snap Inc. și NBC Universal au lansat un studio care va produce programe pentru Snapchat
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 oct 2017

Companiile Snap Inc. și NBCUniversal au lansat un studio joint venture pentru a produce programe care vor fi difuzate pe Snapchat, potrivit Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Studioul a fost lansat marți, au anunțat Snap Inc. și NBCUniversal, scrie News.ro.

Până la această lansare, cele două entități au produs mai mult de trei show-uri pentru Snapchat, pentru a atrage mai mulți utilizatori, având în vedere creșterea continuă a celor care folosesc platformele mobile.

Printre acestea se numără „Stay Tuned”, un program de știri, și show-ul „The Rundown” preluat de la rețeaua E!

Minister: Omnia Turism are conturile blocate, turiștii să rămână acasă. Înainte de a se sinucide, proprietarul agenției fusese chemat la minister pentru explicații la un control CITEȘTE ȘI Minister: Omnia Turism are conturile blocate, turiștii să rămână acasă. Înainte de a se sinucide, proprietarul agenției fusese chemat la minister pentru explicații la un control

Nu au fost dezvăluite detaliile financiare privind acest proiect, însă a fost anunțat că Lauren Anderson, fost vicepreședinte de programe la NBC, va conduce noul studio.

Cele două companii au precizat că NBC Sports va continua parteneriatul cu Snapchat și Buzzfeed pentru a crea videoclipuri pentru Discover în timpul Olimpiadei de Iarnă din 2018, din Coreea de Sud. Primele videoclipuri, făcute de Snapchat pentru Olimpiada de Vară de la Rio de Janeiro din 2016, au înregistrat peste 2 miliarde de vizualizări.

Snap Inc. este compania fondatoare a serviciului de mesagerie și conținut video Snapchat. În luna martie, NBCUniversal, parte a Comcast Corp, a investit 500 de milioane de dolari în Snap.

viewscnt
Afla mai multe despre
nbc universal
snapchat