Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se va numi BT Arena timp de cinci ani. Banca Transilvania va plăti 600.000 euro

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se va numi BT Arena timp de cinci ani. Banca Transilvania va plăti 600.000 euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 oct 2017

Sala Polivalentă din Cluj, cea mai mare din România, cu o capacitate de 10.000 de locuri, va purta denumirea BT Arena. Decizia a fost aprobată, marți, de Consiliul Local Cluj-Napoca, iar Banca Transilvania va achita suma de 600.000 de euro în următorii cinci ani.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Cea mai mare sală de sport din țară va purta numele BT Arena în următorii cinci ani, în urma negocierilor purtate de Banca Transilvania și Consiliul Local Cluj-Napoca, care s-au concretizat, marți, cu o decizie. Suma pe care o va plăti banca pentru denumirea sălii este de 600.000 de euro și va fi defalcată în următorii cinci ani, scrie News.ro.

Conducerea sălii clujene anunța încă din vara acestui an că este în căutarea unui partener pentru o denumire comercială.

VIDEO O rețea norvegiană de săli de sport și arte marțiale vine în România CITEȘTE ȘI VIDEO O rețea norvegiană de săli de sport și arte marțiale vine în România

În urma deciziei de marți, sigla BT va fi amplasată în interiorul, dar și exteriorul sălii, precum și în mai multe spații publicitare.

BT Arena a fost extinsă în această vară până la 10.000 de locuri pentru a putea găzdui meciurile grupei C din cadrul Eurobasket2017. În cei trei ani de când a fost dată în folosință au mai avut loc numeroase evenimente sportive majore (Campionatul European de gimnastică, întâlniri de FedCup și Davis Cup la tenis, competiții internaționale de arte marțiale, meciuri ale echipelor naționale de handbal sau de cupe europene la baschet etc), dar și concerte de anvergură.

Banca Transilvania susține sportul clujean de ani buni, cele mai vizibile parteneriate ale sale fiind cu FC Universitatea la fotbal, respectiv cu campioana la baschet, U BT.

viewscnt
Afla mai multe despre
sala polivalenta
m ckuj
bt arena