Snap va atrage 1 miliard de dolari prin intermediul unei emisiuni de obligațiuni, pentru a investi în realitate augmentată

Snap va atrage 1 miliard de dolari prin intermediul unei emisiuni de obligațiuni, pentru a investi în realitate augmentată
scris 7 aug 2019

Snap va atrage 1 miliard de dolari prin intermediul unei emisiuni de obligațiuni pe termen scurt, pentru a investi în mai mult conținut media, funcții de realitate augmentată și posibil în cumpărarea altor companii, transmite Reuters.

Compania mamă a aplicației de mesagerie Snapchat și-a relansat creșterea numărului de utilizatori și a prețului acțiunilor, după un an 2018 dificil. Snap a inclus în Snapchat un serviciu de jocuri mobile și a dezvoltat funcții de realitate augmentată, cum ar fi lentile care suprapun urechi de iepure pe fotografia unui utilizator, dar este concurată de platforme mai mari, cum este Facebook, și aplicații mai noi, precum TikTok, scrie News.ro.

Un nou mare proiect imobiliar: Un grup de arabi pregătește un ansamblu rezidențial cu sute de apartamente în locul a două fabrici din cartierul Pantelimon CITEȘTE ȘI Un nou mare proiect imobiliar: Un grup de arabi pregătește un ansamblu rezidențial cu sute de apartamente în locul a două fabrici din cartierul Pantelimon

“Vom continua să ne concentrăm pe dezvoltarea conținutului nostru, jocuri și platforme de realitate augmentată pentru a îmbunătăți experiența oferită de Snapchat comunității noastre”, a afirmat directorul general al Snap, Evan Spiegel, într-un memo adresat angajaților.

Snap va oferi obligațiuni senior convertibile în valoare de 1 miliard de dolari, care vor ajunge la scadență în 2026, moment în care va alege să plătească investitorii în numerar, acțiuni sau o combinație a celor două variante.

Spiegel a spus că dobânzile actuale scăzute oferă Snap oportunitatea de a finaliza oferta. El a subliniat că cererea investitorilor pentru obligațiunile convertibile este solidă, iar compania anticipează ca atragerea de fonduri să se încheie în această săptămână.

viewscnt
Afla mai multe despre
snap
realitate augmentată