Star Stone demarează producția de confecții metalice

Star Stone demarează producția de confecții metalice

Cristian Pop, Director General Star Stone SA

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2023

Star Stone, producător român de pavaje destinate sectorului rezidențial, finalizează o investiție de 350.000 de euro, începută anul trecut, și începe, cu două luni mai devreme decât planul inițial, producția de confecții metalice, cea mai nouă categorie de produse din portofoliu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Pentru acest an, estimăm venituri de aproximativ 200.000 de euro din această activitate, bazată pe cererile clienților de a avea un gard <<la cheie>> atunci când cumpără bolțari de gard”, spune Cristian Pop, Director General Star Stone SA.

Afacerile DPD România s-au apropiat de 350 milioane lei CITEȘTE ȘI Afacerile DPD România s-au apropiat de 350 milioane lei

Pentru acest an, planurile Star Stone pentru categoria de confecții metalice vizează adresarea pieței din nord-vestul țării, în mod direct, urmând ca, de anul viitor, produsele să aibă acoperire națională, prin parteneriatele cu distribuitorii din țară.

Star Stone a încheiat anul 2022 cu vânzări de peste 7,1 milioane de euro, în creștere cu peste 30% față de 2021. Accesoriile de gard, dalele de pavaj și bolțarii au fost categoriile cu cele mai mari vânzări în 2022, cu ponderi în încasări de peste 20% fiecare. Compania estimează că va menține ritmul de creștere în 2023, când se așteaptă la o cifră de afaceri mai mare cu 30%.

Prezentă pe piața din România încă din 2007, compania Star Stone a intrat în 2019 și pe piața din Ungaria, unde comercializează, printr-o rețea amplă de distribuție, dale de pavaj, bolțari, piatră decorativă, accesorii de gard, borduri de piscină etc. La nivel național, compania dispune de o rețea de peste 300 de distribuitori.

viewscnt
Afla mai multe despre
star stone
confecții metalice