Stay Fit Gym continuă procesul de expansiune

Stay Fit Gym continuă procesul de expansiune
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iun 2023

Stay Fit Gym, al doilea cel mai mare lanț de săli de fitness din România, după numărul de centre deschise, continuă procesul de expansiune pe plan local, ajungând la 21 de centre de fitness. Ulterior investiției realizate de Morphosis Capital în companie, de la finalul anului 2021, Stay Fit Gym și-a triplat numărul de centre în acest interval de 18 luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Parcursul Stay Fit Gym din ultimul an și jumătate a fost unul spectaculos în peisajul industriei de fitness din România. În această perioadă, am deschis un centru nou de fitness aproape în fiecare lună, ceea ce ne apropie de îndeplinirea obiectivului nostru de a deveni cel mai puternic lanț de fitness din țară. De asemenea, rezultatele financiare pe care le înregistrăm sunt superioare previziunilor setate la demararea proiectului împreună cu partenerii noștri de la Morphosis Capital”, a declarat Alexandru Lascăr, CEO al Stay Fit Gym.

Postul Profit News TV se menține în TOP 5 la nivel național al celor mai citate surse de televiziune, depășind PRO TV. A intrat și în TOPUL celor mai citate surse din media la nivel național CITEȘTE ȘI Postul Profit News TV se menține în TOP 5 la nivel național al celor mai citate surse de televiziune, depășind PRO TV. A intrat și în TOPUL celor mai citate surse din media la nivel național

Stay Fit Gym a continuat în 2023 procesul accelerat de expansiune început în 2022, deschizând în primele șase luni din acest an cinci noi centre de fitness, care au marcat intrarea companiei în trei orașe: Buzău, Iași și Râmnicu Vâlcea.

Valoarea totală a investițiilor realizate de companie pentru deschiderea celor cinci centre a fost de 16 milioane de lei.

Cele 21 de centre de fitness deținute în prezent de Stay Fit Gym acoperă o zonă geografică extinsă, alcătuită din municipiul București și alte șapte orașe din România: Buzău, Galați, Iași, Pitești, Sibiu, Râmnicu Vâlcea și Voluntari. În ceea ce privește distribuția cluburilor de fitness la nivel național, 11 dintre ele sunt localizate în București, în Pitești, Galați și Sibiu există câte două centre Stay Fit Gym, iar în Buzău, Iași, Râmnicu Vâlcea și Voluntari se află câte un centru. În perioada următoare, Stay Fit Gym urmează să deschidă două centre noi, în București și Piatra Neamț. În plus, compania plănuiește ca până la finalul acestui an să mai deschidă alte 7 cluburi, astfel încât să încheie anul cu 28 centre de fitness deschise la nivel național.

VIDEO PROFIT LIVE Cristian David, CEO Klap.ro: Ne dorim și o prezență fizică regională prin deschiderea unor birouri. Am validat deja conceptul CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Cristian David, CEO Klap.ro: Ne dorim și o prezență fizică regională prin deschiderea unor birouri. Am validat deja conceptul

În anul 2022, Stay Fit Gym a înregistrat venituri totale de 19,5 milioane de lei, o creștere cu 130% față de 2021. În plus, compania a înregistrat și o creștere exponențială a numărului de abonați – de la aproximativ 4.200 la începutul lui 2022 la circa 20.000 în prezent. Pentru acest an, Stay Fit Gym vizează venituri în valoare de 40 milioane de lei, o creștere de 105% în comparație cu 2022, bazată pe strategia companiei de expansiune și creștere organică.

Intrarea fondului de investiții Morphosis Capital în acționariat la finalul lui 2021 va contribui semnificativ la extinderea Stay Fit Gym pe plan local.

Stay Fit Gym a fost fondată în anul 2012 de trei antreprenori români – Alexandru Lascăr (CEO), Marius Preodișteanu (Head of Expansion) și Laurențiu Lascăr (Director Operațional).

În luna mai 2022 compania anunța că și-a format un Advisory Board compus din trei executivi, respectiv Vlad Ardeleanu, CEO al Medima Health, Iulian Cîrciumaru, Managing Partner al V7 Capital, și Mikael Fredholm, ex-CEO al World Class România.

viewscnt
Afla mai multe despre
stay fit gym
fitness